На Київському УВП №4 УТОС відбулись заходи до Міжнародного дня людей з інвалідністю

2 грудня 2021 року в актовому залі Київського УВП №4 УТОС відбулися заходи до Міжнародного дня людей з інвалідністю. У заходах взяли участь голова Дарницького району Лагута Ярослав Миколайович та його перший замісник Калашник Микола Володимирович, начальник управління соціального захисту населення Дніпровської районній в м. Києві державній адміністрації Соя Олександра Вікторівна, секретар Громадської ради при Дніпровській РДА Шитковський Дмитро, представник Благодійного фонду «Дніпровський» Олег Овсієнко.

З благодійною концертною програмою завітали Заслужений діяч естрадного мистецтва України Андрій Іванов, поет, композитор, автор-виконавець Іванна Братусь, Заслужений артист України Володимир Гризлов, група «Завжди Зелені» у складі: Ольги Бистрякової, Володимира Веклича, Олександра Шосальського, Валерія Косенюка, Миколи Джулай. Гостем програми був Заслужений артист України Володимир Бистряков.

Традиційно в цей день вітали ветеранів, активістів за досягнення з нагоди ювілейних дат, які були нагородженні Подяками, Грамотами від Дарницької, Дніпровської, Деснянської районних державних адміністрацій – районів де найбільше проживає членів виробничої первинної організації, а також від Центрального правління УТОС, від КМО УТОС і від галузевих профспілок.

Між нагородженнями лунали пісні у виконанні квартету «Козак» Гран призерів всеукраїнського огляду-конкурсу «На крилах творчості», всеукраїнського огляду-конкурсу «З любов’ю до життя», започаткованого Дніпровською районною у місті Кєиві державною адміністрацією разом з Київським УВП №4 УТОС в 2013 році. Лунали пісні у виконанні переможців Всеукраїнського фестивалю творчості УТОС 2021 року Олексія Вишневського та Діани Кирилової. З гуморескою на злобу дня виступила ветеран сцени Наталія Ташлай. У виконанні гостей лунали пісні, написані на вірші нашого самодіяльного поета Євгена Познанського.

Колектив Київського УВП №4 УТОС щиро вдячний всім, хто відгукнувся і за розуміння, підтримку та надану благодійну допомогу. Колектив Київського УВП №4 УТОС висловлює вдячність Дніпровському і Дарницькому районам міста Києва за надані подарункові набори, Президенту Благодійного фонду «Дніпровський» Павленко Анатолію Микитовичу за надану комп’ютерну техніку для облаштування робочого місця незрячого фахівця.

За сприянням Владики Віктора настоятеля Свято-Ольгінської Церкви всі присутні отримали продуктові подарунки. Ніхто в цей день не залишився поза увагою.