Київська ТПО №1 УТОС провела захід до 90-річчя УТОС

Київська територіальна первинна організація №1 Українського товариства сліпих 18.07.2023 р. провела в Будинку культури ім. Я. П. Батюка Київського УВП №1 УТОС захід з нагоди відзначення 90-річчя з дня заснування Українського товариства сліпих.

На заході були присутні голова Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Садовой Сергій Миколайович, начальниця Управління соціального захисту населення Голосіївської РДА Ахмадова Наталія Олексіївна та представники благодійних організацій. Найактивніші члени Київської ТПО №1 УТОС були нагороджені грамотами Голови Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації та подяками Київської ТПО №1 УТОС. Колективом Фастівського аматорського драматичного театру було спеціально розроблено та показано програму літературних виступів на актуальні теми, особливо в умовах воєнного стану. А після заходу всі присутні мали змогу пригоститись смаколиками від правління організації.

Фотографії з заходу

Фотографії з заходу

Фотографії з заходу

Фотографії з заходу

Київська ТПО №1 УТОС щиро дякує гостям за привітання та побажання успішної роботи УТОС, а також висловлює глибоку вдячність за надану благодійну допомогу членам нашої організації.

Голова правління Київської ТПО №1 УТОС Валентина КОНИК